Ontspannen in huiselijke sfeer

Calligrafische illustratie

Het 't Gerust Geweten heeft zijn naam niet gestolen. We nodigen u en uw gasten, van 15 tot 55 personen, uit om heerlijk te komen ontspannen in een huiselijke sfeer. Dineren of lunchen doet u in de grote eetkamer, in Franse kasteelstijl ingericht. Bij mooi weer staat de prachtige en rustgevende tuin ter beschikking.

Dineren in
privacy en rust

Calligrafische illustratie

U zit alleen in de zaak en geniet er van de privacy en de rust. U kiest zelf het tempo waarop de gerechten worden geserveerd en wij geven u de aandacht en de tijd die u verdient. Voor de kleinsten zijn er tal van mogelijkheden om zich te amuseren tussen de gerechten.

Formule op maat

Calligrafische illustratie

Wij bezorgen u een heel leuke en ontspannende dag zonder zorgen en zonder stress met een feestformule op maat gemaakt. Onze kok werkt enkel met dagverse producten, sommige groenten komen uit onze Engelse serre en de kruiden uit de eigen tuin. Onze ervaren sommelier zorgt voor aangepaste wijnen.

Vertel ons over uw eventuele voedselallergie of intolerantie en wij passen ons menu op uw maat aan. Geef ons een lijstje door met de ingrediënten die u mag nemen, of die u net moet vermijden en wij zorgen voor een gepaste maaltijd. Uiteraard voorzien wij ook vegetarische maaltijden.